Web Analytics Made Easy - Statcounter

حاجی زاده گفت: یکی از تصمیمات غلط برای جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش طرح خرید خدمات است که منشاء آن همان نگاه مصرف گرایانه به تعلیم و تربیت است.

حاجی زاده عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در رابطه با چالش های پیش روی آموزش و پرورش گفت: اگر بخواهیم به صورت عادلانه به وضعیت موجود آموزش و پرورش نگاه کنیم، معضلاتی که امروز پیش روی این نهاد است نتیجه بیش از سه دهه ضعف مدیریتی و تصمیم های غلط در این حوزه است و نباید چالش های به وجود آمده را به گردن دوره ای خاص بیندازیم و همه مدیرانی که در این مدت سکاندار این نهاد مقدس بوده‌اند بدون تعارف بخشی از وضعیت موجود را ایجاد کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: مشکل آموزش و پرورش از زمانی آغاز شد که مصلحت اندیشی ها برای جریان های سیاسی هر روز تصمیمات در آموزش و پرورش را از حوزه تخصصی دورتر کرد و بیشتر رنگ و بوی سیاسی به آن داد. نگاه دولت ها به وزیر آموزش و پرورش صرفاً شخصی بود که بتواند با بودجه‌ای کمتر وضعیت موجود را حفظ کند و هر وزیری که مطالبه کمتری از مجموعه دولت داشت مدیر موفق تری قلمداد می شد.

عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان بیان کرد: نگاهی که سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و مقام معظم رهبری به تعلیم و تربیت دارند با نگاه دولت ها بسیار متفاوت است و هزینه برای آموزش و پرورش در این نگاه یعنی سرمایه گذاری برای نسل های آینده و هر هزینه‌ای که صرف این نهاد می شود بازده چند برابری هم از نظر اقتصادی و هم از نظر معنوی برای کشور به دنبال خواهد داشت و تربیت نیروی توانمند متخصص و متعهد میتواند پیشرفت کشور در عرصه های مختلف را در آینده تضمین نماید.

حاجی زاده در ادامه گفت: مهمترین چالشی که امروز آموزش و پرورش با آن مواجه است کمبود نیروی کارآمد و معلمان توانمند برای آموزش و پرورش است. امروز بیش از ۲۰۰ هزاران معلم در آموزش و پرورش کم داریم و دولت از طرفی نمی‌تواند کلاس‌های درس را خالی نگه دارد و از طرفی جذب نیرو به صورت دفعی، آسیب‌های زیادی به کیفیت تعلیم و تربیت وارد خواهد کرد.

وی در ادامه افزود: مقام معظم رهبری بارها تاکید داشته اند که باید افراد توانمند به عنوان معلم در آموزش و پرورش به کارگیری شوند و نباید به صورت برف انباری افرادی را جذب این نهاد کنیم که کیفیت لازم را در این حوزه نداشته باشند.

حاجی زاده بیان کرد: یکی از تصمیمات غلط برای جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش طرح خرید خدمات می‌باشد که منشاء آن همان نگاه مصرف گرایانه به تعلیم و تربیت است که هزینه پرداخت حقوق به این معلمان را تا یک چهارم کاهش می‌دهد و بعضاً دیده شده بعضی از مدیران آموزش و پرورش این را یک صرفه جویی و افتخار برای خود قلمداد کرده‌اند اما معضلات بسیار بزرگی را به دستگاه تعلیم و تربیت وارد کرده است.

عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان بیان کرد: از سال ۹۱ که سند تحول بنیادین به تصویب رسید و مقرر شد سالانه ۲۵ هزار نفر از طریق این دانشگاه جذب آموزش و پرورش شوند اما این تعداد با تصمیمات غلط، هر سال کاهش پیدا کرد و حتی حرف از تعطیلی این دانشگاه بود که مقام معظم رهبری شخصا ورود پیدا کرده و برای جلوگیری از این تصمیم غلط خودشان را هزینه کردند، اگر تعداد جذب ۲۵ هزار معلم از سال ۹۱ به درستی اجرا میشد امروز شاهد معضل کمبود معلم نبودیم

وی در پایان گفت: دولت مستقر باید تلاش کند تا معضل کمبود نیرو در آموزش و پرورش را به نحوی حل کند که هم کمبود بر طرف شود و هم کیفیت لازم حفظ شود، زیرا هر فردی که به عنوان معلم در دستگاه تعلیم تربیت جذب می‌شود قرار است ۳۰ سال با فکر دانش آموز سروکار داشته باشد، اگر این معلم صلاحیت لازم را داشته باشد آینده کشور را تضمین خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آموزش و پرورش معلم مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم آموزش و پرورش تعلیم و تربیت تصمیمات غلط حاجی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۸۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسم تجلیل از معلمان نمونه شهرستان میرجاوه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان،مراسم تجلیل از معلمان نمونه شهرستان میرجاوه با حضور منتخب مردم شهرستان‌های خاش و میرجاوه و تفتان در مجلس شورای اسلامی و مهندس جمشیدزهی فرماندار میرجاوه و اعضای شواری تامین و اداری شهرستان و جمعی از فرهنگیان شهرستان در سالن ورزشی آموزش و پرورش برگزار گردید.
براهویی مدیر آموزش و پرورش میرجاوه در این آیین ضمن گرامیداشت هفته مقام شامخ معلم اظهار داشت: قطعا نقطه پیشرفت کشور، آموزش و پرورش است چراکه این نهاد تربیتی و آموزشی زمینه پیشرفت کشور را فراهم می‌کند و شما معلمان و مدیران نیز در این زمینه نقش بسزایی دارید؛ و افزود امسال در این مراسم از ۳۴ معلم و مدیر و مربی پرورشی تجلیل بعمل آمد.
مهدی جمشیدزهی فرماندار میرجاوه در جمع دانش آموزان و معلمان با تبریک روز معلم و گرامی داشت یاد و خاطره شهید استاد مرتضی مطهری به بیان اهمیت نقش و جایگاه تعلیم و تربیت در جامعه پرداخت.
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان میرجاوه با اشاره به اینکه معلمان در جامعه ما نقش مهمی در تربیت دانش آموزان دارند و باید همواره با جدیت در انجام این رسالت خطیر نقش آفرین باشند. گفت: هدف معلمان در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تربیت نسل‌ها و پرورش انسان‌هایی در تراز انقلاب اسلامی است.
کرد منتخب مردم در شهرستان‌های خاش، میرجاوه و تفتان در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: برای رفع درصد بالایی از مشکلات معلمان، باید باور به جایگاه والای معلم را در بین مسؤولان عالی رتبه و دولت نهادینه کنیم.
در پایان این مراسم با حضور منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی و فرماندار و جمعی از مسئولین از معلمان، مربیان پرورشی و مدیران نمونه در سطح شهرستان تجلیل بعمل آمد.

دیگر خبرها

  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • کار دانشگاه‌ها تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان است
  • برگزاری مراسم تجلیل از معلمان نمونه شهرستان میرجاوه
  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • صحرایی: آموزش و پرورش را براساس سند تحول اداره خواهیم کرد
  • آموزش و پرورش را براساس سند تحول بنیادین اداره خواهیم کرد
  • ورود ۷۰ هزار معلم جدید به آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۲
  • آموزش و پرورش را براساس سند تحول بنیادین اداره خواهیم کرد/ معلم کارمند نیست
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری